jan veldmaat vrijwilliger van de maand

Het pad schoonmaken, vuilnis aan de weg; Jan neemt deze taken trouw op zich. Bij Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten en omstreken heeft Jan ook een actieve en coördinerende rol. Hij ontvangt meldingen van vernielingen langs paden, verdeelt het werk en heeft zorg voor de vrijwilligers. Wandelpaden schuift hij sneeuwvrij in de winter, zodat oudere buurtgenoten toch het huis uit kunnen. Soms wat extra aandacht tijdens het werk en op bezoek gaan bij ziekte. Dat is het belangrijkste wat er is, zegt Jan. “Behandel de mensen fatsoenlijk en zorg dat je op tijd de koffie klaar hebt.” Regelmatig stapt Jan op de fiets om de buurten langs te gaan voor ‘Heeten Opgeruimd’. Een hele lijst vrijwilligers werkt mee om de eigen straat en daarmee heel Heeten schoon te houden. Jan ontving daarom een oorkonde, een appeltaart van de Parabool en een geluksvogeltje van Magies Glas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.