interactieve avond over oervoeding bij de laarman

Onze lichaamscellen worden gemaakt van wat we eten. Gezonde lichaamscellen zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Er zijn stoffen, omstandigheden en situaties die onze lichaamscellen energie kosten en zwakker maken. Andere voedingsstoffen en omstandigheden laten ons lichaam optimaal functioneren. Voeding is de belangrijkste basis voor een gezond lichaam. Als je basis goed is, voel je je beter en blijer, heb je meer energie en wordt het leven een stuk leuker.

Leonie, orthomoleculair voedingsdeskundige en epigenetisch therapeut, vertelt vanuit haar eigen ervaring en geeft praktijkvoorbeelden over de voordelen van OER-voeding. Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen.

Vooraf aanmelden via activiteiten@delaarman.nl. Meer info: info@leonieoldemaat.nl of staging2.leonieoldemaat.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.