Home / archiefcentraal / inloopmiddagen en info over digitalisering in stevenskamp

inloopmiddagen en info over digitalisering in stevenskamp

De inloopmiddagen zijn bedoeld voor iedereen die er even uit wil en gewoon wat gezelligheid zoekt. De middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie en kletsmomentje. Er is altijd een rode draad waar mooie prijsjes mee te verdienen zijn. En men kan er een kaartje leggen of rummikub spelen.

Daarnaast organiseert de KBO/PCOB ook weer speciale middagen over digitalisering in Stevenskamp. Daarbij is er aandacht voor de tablet, de smartphone en de mogelijkheden van internet en social media. Tabletcoaches helpen de bezoekers met raad en daad. De eerstvolgende middag is op dinsdag 16 oktober om 14.00 uur. Daarna om de twee weken. Er zijn tablets aanwezig. Voor vragen kan men contact opnemen met Bennie Lokate via 0572-381972 of lokateb@hotmail.com.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.