inloopmiddagen en info over digitalisering in stevenskamp

De inloopmiddagen zijn bedoeld voor iedereen die er even uit wil en gewoon wat gezelligheid zoekt. De middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie en kletsmomentje. Er is altijd een rode draad waar mooie prijsjes mee te verdienen zijn. En men kan er een kaartje leggen of rummikub spelen.

Daarnaast organiseert de KBO/PCOB ook weer speciale middagen over digitalisering in Stevenskamp. Daarbij is er aandacht voor de tablet, de smartphone en de mogelijkheden van internet en social media. Tabletcoaches helpen de bezoekers met raad en daad. De eerstvolgende middag is op dinsdag 16 oktober om 14.00 uur. Daarna om de twee weken. Er zijn tablets aanwezig. Voor vragen kan men contact opnemen met Bennie Lokate via 0572-381972 of lokateb@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.