infocentrum ijssel zoekt vrijwilligers

In het Infocentrum IJssel zijn altijd twee gastheren/-vrouwen aanwezig. Zij ontvangen de bezoekers, kunnen wat informatie geven over hetgeen er in het Infocentrum te zien is, kunnen de bezoekers helpen met het uitzoeken van een wandeling in de buurt, bemensen de kiosk waar de bezoekers leuke kadootjes op het gebied van natuur en cultureel erfgoed kunnen kopen en verrichten soms wat hand en spandiensten. Leuk afwisselend vrijwilligerswerk, dat je samen met een grote groep enthousiaste mede-vrijwilligers doet, volgens een rooster wat ruim van te voren bekend is.

De coördinatoren van de Gastheren/vrouwen houden natuurlijk zoveel mogelijk rekening met alle wensen van de vrijwilligers. Zo is het mogelijk aan te geven welk dagdeel er gewerkt kan worden en wanneer je met vakantie bent. Onderling ruilen is ook altijd toegestaan, zodat je niet ‘vast zit’ aan je vrijwilligerswerk. Nieuwe vrijwilligers worden natuurlijk ingewerkt door vrijwilligers die er al langer zijn, zodat je snel deel uit maakt van de groep en op de hoogte bent van alle wetenswaardigheden.

Zin in een nieuwe uitdaging? Lekker bezig zijn met natuur en cultuurhistorie in een prachtige omgeving? Zin om aan te haken bij een gezellige groep vrijwilligers? Neem dan eens contact op met Annitha Stadhouders (06 36562250) of via: administratie@infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.