infocentrum ijssel organiseert een natuurknutselmiddag

De vrijwilligers van het Infocentrum Den Nul zijn de afgelopen maanden druk geweest om de mooiste blaadjes van de bomen te drogen. En van die blaadjes kan je prachtige kunstwerken maken, zoals een pauw, fantasievogels, een hutje in het bos, een gek dier en nog veel meer. Deelnemers maken de kunstwerken op stevig papier en mogen ze direct mee naar huis nemen.

Deelname aan de natuurknutselmiddag kost 5 euro, inclusief ranja en een koekje. Aanmelden kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum IJssel via 0570-745040. Het verzoek is om bij aanmelding je telefoonnummer door te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.