Home / archiefcentraal / infocentrum ijssel organiseert een natuurknutselmiddag

infocentrum ijssel organiseert een natuurknutselmiddag

De vrijwilligers van het Infocentrum Den Nul zijn de afgelopen maanden druk geweest om de mooiste blaadjes van de bomen te drogen. En van die blaadjes kan je prachtige kunstwerken maken, zoals een pauw, fantasievogels, een hutje in het bos, een gek dier en nog veel meer. Deelnemers maken de kunstwerken op stevig papier en mogen ze direct mee naar huis nemen.

Deelname aan de natuurknutselmiddag kost 5 euro, inclusief ranja en een koekje. Aanmelden kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum IJssel via 0570-745040. Het verzoek is om bij aanmelding je telefoonnummer door te geven.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.