infobijeenkomst wesepe energieneutraal

Tijdens die bijeenkomst werden de projectvoorstellen aan de inwoners voorgesteld en met hen besproken. WEN is bezig met meerdere projectvoorstellen: een Buurkrachtproject voor particuliere huishoudens, gericht op energiebesparing en eigen opwekking; een deelauto met een elektrische laadpaal; collectieve aanpak van asbestsanering en een eerste aanzet tot grootschalige lokale energieopwekking (zonnepanelen op grote daken en daarna aanleg van zonnevelden). Daarover wil Wesepe Energie Neutraal opnieuw met de inwoners van Wesepe en omstreken in gesprek. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om de energiemarkt te bezoeken. Daar staan diverse bedrijven met informatie over zonnepanelen, asbestsanering, palletkachels en –cv’s, deelauto’s, energiescans, warmtepompen, zonneboilers en financieel advies. Ook Energiebedrijf Endona is van de partij.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.