infoavond over voorzieningen in wesepe

De discussie over het voorzieningenhart van Wesepe heeft het afgelopen jaar veel losgemaakt. De A. Bosschool is versleten en moet nieuw bouwen; gymzaal De Nieuwe Koers is afgeschreven en voldoet niet meer; het Wapen van Wesepe kampt met overcapaciteit, de sportvelden op de Muggert liggen ver buiten het dorp en de kerk wil graag het gebouw openstellen voor allerlei andere activiteiten. Daarom praten alle belanghebbenden mee in de stuurgroep en komen met ideeën hoe het verder moet met de inrichting van het dorp.

Om te komen tot een breed gedragen plan is de mening en de input van de inwoners van jong tot oud essentieel. Deze avond staat onder leiding van externe projectleider Tom Jannink en begint om 19.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.