in beeld sallandse wandelvierdaagse

“Het was een en al positiviteit”, stelt Chris de Bont, voorzitter van de organiserende stichting. “We krijgen altijd complimenten, maar dit jaar waren het er meer dan ooit. Anders hoor je wel eens wat kritiek, daar zijn we overigens blij mee, daar doen we ons voordeel mee, maar dit jaar nauwelijks.”

Het evenement werd dit jaar alleen ontsierd door de diefstal van enkele geluidsboxen en kabels (inmiddels is een verdachte opgepakt en zijn de spullen terug) en een ongelukje bij de camping in Luttenberg. Een deelneemster brak haar enkel nadat ze per ongeluk tegen een zeer langzaam rijdende auto aanliep. “Maar ik heb een berichtje van haar gekregen, waarin ze ons bedankte voor twee mooie wandeldagen. Binnenkort wordt ze geopereerd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.