Home / archiefcentraal / herfstwandeling in omgeving van luttenberg

herfstwandeling in omgeving van luttenberg

Deelnemers voor alle afstanden kunnen starten vanaf 09.00 uur. Starten kan tot 11.00 uur voor de langste afstand en tot 12.00, 13.00 en 14.00 uur voor de overige afstanden. Deelnemers aan de 5 kilometer-wandeling worden vanaf het rustpunt gratis met de Bargkarre teruggebracht naar De Laarman.

Deelname kost 5 euro per persoon, bondsleden betalen 4 euro en kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Honden mogen niet mee. Onderweg is een rustpunt met koffie/thee/soep of een broodje tegen betaling.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.