Home / archiefcentraal / herfstshoppen in wijhe

herfstshoppen in wijhe

Nieuwkomer in het winkelgebied, Ischa, doet dit seizoen ook mee. “Leuk dat ik zo gastvrij ben ontvangen door mijn collega’s en natúúrlijk wil ik mensen die ‘Ischa’ nog niet kennen, tijdens het herfstshoppen, ook graag laten kennis maken met mijn aanbod. We vullen elkaar in Wijhe heel mooi aan en het is dan ook zeker de moeite waard om even écht tijd vrij te maken voor een bezoekje aan de diverse mode- en lifestyle-winkels in Wijhe.”

De volgende winkels/zaken doen mee: DA-Bourquin, Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, HEMA, Ischa, Mico Bodywear & Lef Underwear, Per Voi, Bij Schulten, Stevens Optiek en Vloedgraven Bloemen & Wonen.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.