herfstshoppen in wijhe

Nieuwkomer in het winkelgebied, Ischa, doet dit seizoen ook mee. “Leuk dat ik zo gastvrij ben ontvangen door mijn collega’s en natúúrlijk wil ik mensen die ‘Ischa’ nog niet kennen, tijdens het herfstshoppen, ook graag laten kennis maken met mijn aanbod. We vullen elkaar in Wijhe heel mooi aan en het is dan ook zeker de moeite waard om even écht tijd vrij te maken voor een bezoekje aan de diverse mode- en lifestyle-winkels in Wijhe.”

De volgende winkels/zaken doen mee: DA-Bourquin, Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, HEMA, Ischa, Mico Bodywear & Lef Underwear, Per Voi, Bij Schulten, Stevens Optiek en Vloedgraven Bloemen & Wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.