Home / archiefcentraal / hellendoornse bossentochtvan cycling lemelerveld

hellendoornse bossentochtvan cycling lemelerveld

Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn. Op bepaalde punten krijgen de deelnemers de keuze uit moeilijke of makkelijke paden, ook wel de ‘danger-roads’ en ‘chicken-roads’ genoemd. Onderweg wordt er voor de inwendige mens gezorgd, voor de 40- en 50-kilometerroutes is er een extra stop. Bij pech onderweg staat hulp klaar, terwijl ook de EHBO paraat zal staan om de deelnemers in het zadel te houden. Starten kan tussen 9.00 en 10.30 uur bij Minicamping De Huttert aan de Nieuwe Twentseweg 3 in Luttenberg. Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt 7 euro (5 euro voor NTFU-leden). Zie verder www.fietssport.nl.

Lees ook

Crossloop op de Lemelerberg

LEMELE – Op zaterdag 31 oktober vindt De Rikkert Finishing Lemelerbergloop plaats. Deze wedstrijd bestaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.