heinowaakt hoe herken en meld je verdachte situaties

Foto ter illustratie 

Is het de auto die langzaam door de straat rijdt of is dat het geluid van een ladder midden in de nacht? En wat doet u als u iets verdachts ziet? Om deze vragen te beantwoorden, organiseert HeinoWaakt een bijeenkomst voor inwoners en deelnemers.

De avond sluit aan bij de aanpak van politie en gemeente tegen woninginbraken. Wijkagent Frank de Jonge vertelt een interactief verhaal over de wereld van inbraakpreventie. Multimate Heino is ook aanwezig om advies over een inbraakproof huis te geven. 

De bijeenkomst is op 1 november in het Dorpshuus in Heino. De avond start om 20.00, inloop van 19.30. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.