hallowieje brengt veel mensen op de been

De eerste schrikreacties waren er dinsdag bij de doorkomst van de Sallandse Wandelvierdaagse door het dorp. De wandelaars werden verwelkomd door spoken en geesten die soms compleet onverwacht opdoken. Kinderen bereidden zich de dag daarna voor op het feest tijdens de knutselmiddag bij Partyrestaurant Lokate.

Voor het eerst stond de Heksenmarkt op vrijdag op het Van Dedemplein opgesteld. Kinderen konden er diverse spelletjes spelen en zich in Halloween-stijl laten schminken. Dat was heel handig voor de lampionoptocht, waaraan tientallen kinderen en hun ouders ’s avonds deelnamen. Onderweg waren ze getuige van stuntman JP de Kam die zowel aan de voor- als aan de achterkant van de Nicolaaskerk sprong.

Partycentrum The Longhorn was deze avond speciaal omgetoverd tot spookhuis. In het dorp werd het publiek er, met toepasselijk ingerichte etalages en poppen en pompoenen op straat, her en der aan herinnerd dat spoken en geesten het voor één avond voor het zeggen hadden.

Theaterrestaurant Lokate had zaterdagavond een griezelige spookwandeltocht, zowel voor kinderen als volwassenen, georganiseerd. Het betekende het slot van weer een geslaagde editie van Hallowieje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.