grenslandkapel in logtenberg

De Grenslandkapel verzorgt feestavonden, concerten en früh- (en spät)schoppens in binnen- en buitenland. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. Het repertoire omvat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer muziek. Maar ook Tsjechische- en Moravische muziek wordt ten gehore gebracht. Natuurlijk zal de hit ‘Im Herzen nur die Blasmusik’ niet ontbreken.

Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee. Kaarten reserveren is mogelijk via tel. 0570-521277 of e-mail: info@delogtenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.