gevoelige nederlaag voor tdt salland ct

Raaltenaar Ab Steenbergen moest als eerste buigen, maar gelukkig kon na een remise van de Raaltenaar André Klein Tank de Apeldoorner Hans van Hal de zaak tegen een jeugdspeelster weer gelijk trekken. Heetenaar Gerrit Visscher had tegen een andere jeugdspeelster wel voordeel, maar dat was niet genoeg voor de winst. De Beemtenaar Fred van Amersfoort zorgde voor een voorsprong van de Sallanders. De Steenwijker John Folkers consolideerde tegen een sterke routinier, maar Colmschatenaar Jan Preuter kwam routine tekort (7-7). Jan van Buiten, de Onnanees, kon de winst net niet rondkrijgen (8-8) en toen was de koek op, want de Vroomshoper Hilco Braakman en de Olstenaar Rob Hendriks moesten capituleren (8-12).

Het Sallands team viel hierdoor terug naar de 4e plek op de ranglijst. Op 10 november 2018 kan dat in een thuiswedstrijd in Het Wapen van Wesepe tegen het Beltrumse DIOS 2/WDV CT hopelijk weer rechtgezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.