geslaagde mountainbiketocht voor cycling lemelerveld

Vanaf 9:00 uur konden deelnemers vertrekken vanaf de Huttert in Luttenberg. Menigeen stond al te popelen om met een lekker zonnetje van start te gaan. Er kon gekozen worden uit 25, 40 of 50 kilometer. De meeste deelnemers gingen voor de langere afstanden. Bij de twee verzorgingsposten was er even tijd om bij te tanken met lekkere sportdrank. De bananen, krentenbollen en warme stroopwafels deden de rest; power genoeg om het volgende stuk weer aan te vallen.

Door het mulle zand werd het een zware tocht, maar dat werd door de deelnemers juist gewaardeerd, evenals de route die ook over paden ging die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit gebied staat bekend als één van de mooiste mountainbike gebieden dus hier konden de deelnemers zich goed uitleven.

Bij de finish waren er veel vermoeide maar lachende gezichten te zien, meestal zwart van het stof en zweet. Even bijkomen met een lekker soepje of wat anders, nog een paar sterke verhalen en dan voldaan op huus an.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.