gert linthorst kampioen pro cup in assen

Tekst/foto’s: Evert Jan Pasman

Zes overwinningen heeft de 47 jarige Lemelervelder op zijn naam staan dit seizoen en ook de overige races streed hij vooraan mee, goed voor het ruime voorsprong op de concurrenten Patricia Kok en Anne van Galen.
Onder stralende weersomstandigheden stuurde hij zijn fiets twee keer als eerste over de finish. De overige rijders hebben alleen zijn achterkant gezien. Daarna werd het kampioensfeest gevierd, op Zolder was de race op een donderdag en was er weinig publiek mee. Zaterdag in Assen waren veel sponsoren, motorsport liefhebbers en andere belangstellenden uit Lemelerveld aanwezig om te genieten van de races en te proosten op het kampioenschap.

Binnenkort een video op Vechtdal Leeft TV

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.