Home / archiefcentraal / gerlant wie niet horen wil moet maar voelen

“Hallo Gerlant, ik heb zojuist een bericht geplaatst op Instagram. Misschien iets om wat groter te maken met jouw hulp?” Het is een appje van wijkagent Frank de Jonge uit Heino. Niet dat ik die alle dagen van hem krijg, maar dan kijk je toch wel direct eventjes als verslaggever. Bovenop het Sallands nieuws zitten is onderdeel van mijn leven. Goede tipgevers en achtergrondinformatie is essentieel.

gerlant wie niet horen wil moet maar voelen

Een plaatje van een politiemotor voor de fietsenwinkel van Richard Geerts in Heino. “De klok gaat binnenkort weer achteruit en het zal langer donker zijn. Dé tijd om de fietsverlichting in orde te maken! Daarom zojuist even bij de fietsenmaker binnengelopen en gesproken over een leuke samenwerking. Resultaat: de hele maand oktober 20% korting op reparatie en/of aanschaf van verlichting. Fantastisch initiatief van deze ondernemer. Benut deze kans

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.