forumavond bij pec zwolle

Er worden een aantal vraagrondes gehouden waar vragen gesteld kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om, tussen de rondes door,  een praatje met de spelers te maken of op de foto te gaan.

Onder anderen Mickey van der Hart, Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Mike van Duinen, Vito van Crooij, Clint Leemans, Sepp van den Berg en Rick Dekker zijn aanwezig. Behalve de spelers, nemen ook voorzitter Adriaan Visser, trainer John van ‘t Schip en technisch directeur Gerard Nijkamp plaats achter de tafel om vragen te beantwoorden.

Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom  op donderdagavond 25 oktober in het Heineken Supportershome in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.