Home / archiefcentraal / fit20 raalte officieel geopend

fit20 raalte officieel geopend

Fit20 wordt in Raalte gerund door Evelien Roescher en David Kuperus. De Fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van twintig minuten per week. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren, kunnen Fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode.

De fit20 training (op speciale fitnessapparaten) is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. Meer informatie op www.fit20.nl. Via de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.