Home / archiefcentraal / filmhuisraalte met on body and soul

filmhuisraalte met on body and soul

De eerste week dat de introverte Mária gaat werken als kwaliteitscontroleur in een slachthuis, begint al het geroddel over haar. Mária gedraagt zich namelijk opvallend anders. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen, neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan alle regels. De enige op het werk die toenadering zoekt, is haar baas Endre.

Ondanks de gesloten karakters van de twee leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval dat ze ’s nachts hetzelfde dromen. Hun relatie en de manier waarop  ze in het leven staan, verandert als ze samen overdag hun dromen na beginnen te spelen.

Aanvang is om 20.00 uur. Losse kaartverkoop à 6 euro bij de Parabool; reserveren via filmhuisraalte@hotmail.com..

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.