Home / archiefcentraal / filmhuisraalte met darkest hour

filmhuisraalte met darkest hour

Binnen enkele dagen nadat Churchill premier van Groot-Brittannië is geworden, staat hij voor de lastige opgave een vredesverdrag met Nazi-Duitsland te sluiten óf te vechten voor de idealen en vrijheid van zijn natie.

Wanneer de Duitsers bezig zijn Europa te bezetten, doet Churchill, ondanks weerstand binnen zijn eigen partij, een poging de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 6 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Parabool; reserveren via filmhuisraalte@hotmail.com. Zie verder www.filmhuisraalte.com.

Lees ook

Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.