fietstunnel in raalte kan er weer jaren tegenaan

Het thema van de schilderingen was weidevogels, maar het enthousiasme en de creativiteit van de jongeren heeft geleid tot een nog veelzijdiger ontwerp. De begeleidende grafisch ontwerper en graffiti-artiest Sjaco Nagelkerke maakte een samenhangende muurschildering van alle individuele kunstwerken.

De jongeren ontvingen veel positieve reacties in de week dat ze werkten aan het project. Dat gaf extra motivatie. De week werd erg vrolijk afgesloten met een prachtig resultaat: een frisse en vrolijke fietstunnel. Echter werd het kunstwerk diezelfde avond nog vernield. Sjaco Nagelkerke wist de schilderingen voor de officiële opening weer helemaal te herstellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.