expositie martin haas en henny schaapman in etalage wijhe

Martin Haas werkt voornamelijk met acrylverf op doek. Begonnen met figuratieve werken, zoekt hij steeds meer de grens van het figuratieve en het abstracte op. Hij maakt schilderijen die geïnspireerd zijn door zijn geloof, maar ook landschappen en verder alles wat hem boeit, waaronder ook sport. Dit keer exposeert hij met drie schilderijen van wielrenners. Zie verder staging2.martinhaas.nl.

Henny Schaapman laat verschillende technieken en mogelijkheden van acryl zien. Zij werkt graag met keramiek en veelal in combinatie met hout en staal. Met de expositie in de etalage laat zij zien dat ook andere werkvormen  in haar atelier mogelijk zijn. Zie verder staging2.hennyschaapman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.