Home / archiefcentraal / esmoreit luttenberg wint fair play prijs schoolvolleybal

esmoreit luttenberg wint fair play prijs schoolvolleybal

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde Esther Jonkman van Salvora de prijs uit aan de leerlingen van de Esmoreit. Zij benadrukte daarbij dat ze trots was op het eerlijke spel en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens de organiserende volleybalvereniging Salvora de wedstrijden floten.

Het podium bij het schoolvolleybaltoernooi werd dit jaar volledig bekleed door één school: de Bolster uit Raalte. Het team van de Bolster 2 won het toernooi, voor de Bolster 1 en de Bolster 3. De leerlingen van de Esmoreit uit Luttenberg werden vierde.

Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte (www.sportbedrijfraalte.nl/fairplay

Lees ook

Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.