Home / archiefcentraal / eljah nieuwe nar van de brughwachters

eljah nieuwe nar van de brughwachters

In veel verenigingen is het zo dat de dames niet in de Raad van Elf mogen en bij andere verenigingen word een prinses gekozen, maar een vrouwelijke nar is niet echt gebruikelijk. “Maar bij de Brughwachters is alles mogelijk”, stelt voorzitter, Joseph Klunder. Eljah is net 25 jaar geworden en vaak te zien bij SV Raalte. Zij voetbalt bij dames 3 en is woonachtig in Raalte. Eljah straalt en zegt: “ik laat het over me heenkomen, maar het gaat vast goed komen.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.