echtpaar holtmaat zwijnenberg uit luttenberg zestig jaar getrouwd

Helaas brandde ruim dertig jaar geleden de hele boerderij af. Dit was voor iedereen een grote klap en de boerderij kon niet meer voortgezet worden.

Bernard is de laatste van de 23 Luttenbergse Indiëgangers die nog in leven is. Hij had als grote hobby zijn pony’s en af en toe een rondje maken op zijn elektrische fiets. Annie is graag actief met haar rummikubclubje en gaat elke vrijdag naar de dagbesteding.

Het gehoor van Bernard laat de laatste jaren nogal te wensen over en Annie’s gezondheid is de laatste maanden erg kwetsbaar. Uit het huwelijk zijn zes kinderen, veertien kleinkinderen en inmiddels één achterkleinkind geboren.

Burgemeester Dadema bracht het echtpaar een bezoekje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.