drie boerinnen en een boer uit overijssel op pikante kalender

De selectie uit al deze aanmeldingen wordt op 5 oktober tijdens een show in Bathmen gepresenteerd aan pers en publiek. Drie boerinnen uit Overijssel en een boer zijn geselecteerd. Anneroos Klunder uit Deventer, Maaike Gerard uit Almelo, Novita Protzmann-Reilink uit Holten en Jurre Bosgoed uit Denekamp schitteren op de kalenders van 2019.

De trots op het boerenleven of de agrarische afkomst is ieder jaar ook voor velen aanleiding voor deelname aan de veelbesproken agrarische pin-up kalender. Al sinds 2011 kunnen vrouwen van het platteland zich opgeven voor deze jaarlijkse uitgave. De mannelijke variant is er dit jaar echter pas voor het eerst. “Ieder jaar wordt er vanuit de doelgroep naar gevraagd en ook de vrouwen in ons kalenderteam vonden het na zeven jaar vol sexy boerinnen wel eens hoog tijd voor stoere boeren” aldus projectleidster Vesta Kauffman. “Ik denk oprecht dat we de meest pure en mooiste Nederlandse mannenkalender ooit hebben geproduceerd” voegt collega Fabienne Hilhorst daar aan toe. De foto’s op zowel de vrouwelijke als mannelijke variant zijn op diverse boerderijen in Nederland geschoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.