Home / archiefcentraal / digitale ehbo cursus in heeten

digitale ehbo cursus in heeten

Dat zijn zeven avonden van 2,5 uur in Heeten. Tijdens de praktische lessen wordt veel aandacht besteed aan onder andere diagnose, stabiele zijligging, verbandleer, hartreanimatie en het gebruik van de AED. Aansluitend wordt het examen afgenomen. Bij goed gevolg wordt een volledig erkend EHBO diploma inclusief reanimatie uitgereikt. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Carolien Heuven, tel: 0572-382987, e- mail: ehboheetennieuwheeten@hotmail.com of Rita Lamers, tel: 0572-320402, e-mail: martinritalamers@hetnet.nl.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.