deelnemers uit het hele land komen af op herfst indoor luttenberg

Met deelnemers uit Zuid-Holland, Noord-Brabant, Groningen, Friesland, Gelderland en Drenthe komen ze dit jaar uit alle windstreken van het land. Op vrijdagmiddag wordt er om half 5 afgetrapt voor een haast non-stop programma dat zal duren tot zondagavond. Onder de deelnemers vinden we ook de gouden combinatie van vorig jaar, de regerend Tripiade-winnares Esmé Ekkelkamp uit Lemele met haar pony Never Know´s Papaya. Zij zal zeker een poging doen om dit succes een vervolg te geven. Verder zien we weer vele bekende gezichten, maar ook hebben zich diverse combinaties ingeschreven die voor de eerste keer zullen deelnemen aan HIL. De Finse springruiter Remy Aerts geeft een internationaal tintje aan het indoorconcours. Hij reist met drie pony’s af naar Luttenberg. 

Vrijdag is gereserveerd voor de beginners-klasse die een rijstijl-parcours rijden gevolgd door een progressief parcours. Zaterdagmorgen vervolgt  de klasse ‘Licht’, die na het klassieke parcours een wedstrijd in twee fasen rijden. Vervolgens komen de deelnemers van de klassen ‘Midden’ en ‘Zwaar’ aan de start voor hun eerste parcours. Deze wordt gevolgd door een snelheid- en wendbaarheidswedstrijd.

Zondag is ingepland als finaledag waarop alle finales worden verreden van de diverse klassen. Deze finale bestaat uit een klassiek parcours met een barrage op tijd.

Tripiade
De afsluitende Tripiade wordt ongetwijfeld een van de hoogtepunten. De Tripiade bestaat uit drie onderdelen en het zal hier niet alleen aankomen op de snelheid van de pony, maar ook op het uithoudingsvermogen van de berijder. 

De parcoursen komen ook dit jaar weer uit de hoed van Sjack Meuleman, die ook al eens verantwoordelijk was voor de parcoursen op de nationale kampioenschappen. De toegang is alle dagen gratis. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.