de sw4d is een en al verhaal

Foto: Stefan Kemper

“Natuurpracht is een geweldig ingrediënt, maar het gaat ook steeds meer om beleving”, vervolgt hij. “De elfde editie staat daarom in het teken van extra culturele beleving, zodat de wandelaar thuiskomt met het gevoel ‘De SW4D is één en al verhaal.

Nergens in Nederland is de dichtheid aan landgoederen zo groot als hier. De invloed van de adel is in Salland nog goed terug te zien. Veel boerderijen hebben gekleurde luiken. Vooral in de omgeving van Heino is het een lappendeken van landgoederen. De adel staat over het algemeen niet bekend om zijn vooruitstrevende ideeën. Gecombineerd met de vaak krappe financiële middelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.