Home / archiefcentraal / de ijssellinie sluit seizoen af

de ijssellinie sluit seizoen af

De excursie voert door de hospitaal- en de commandobunker en doet ook het inlaatwerk in de dijk tussen Olst en Deventer aan. Het einde van de open dagen betekent niet dat de activiteiten van de Stichting De IJssellinie voor dit jaar ten einde zijn. Integendeel zelfs. Met name voor de rest van de maand oktober, maar ook in november en december, staat nog een groot aantal rondleidingen-op-afspraak op het programma.

Het ligt in de bedoeling, met het oog op het nieuwe seizoen van volgend jaar, in de komende periode weer een opleiding voor rondleiders te organiseren. Binnenkort volgt daarover meer informatie. Deelname aan de rondleiding op de open dag van zaterdag kost 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor leerlingen van de basisschool. Voor meer informatie: www.ijssellinie.nl.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.