dames 1 bevers spelen goede wedstrijd maar houden er geen punt aan over

De dames uit Lemelerveld kregen Dash dames 1 op bezoek, dit team speelde vorige seizoen nog in de eerste divisie. We wisten dat de speelsters van Dash beschikten over een goede service. Dat ze goed geplaatst kunnen aanvallen en hun blokkering staat ook als een huis.

Dit was ook goed terug te zien in de wedstrijd. Dat we geen punt aan dit duel hebben over gehouden is echt jammer 1 punt hadden de dames van de Bevers wel verdiend. In de eerste set kwamen we al snel een paar punten achter, waardoor we de gehele set achter de feiten aan liepen. We kwamen niet lekker in ons spel en verloren deze set dan ook met 17-25.

In de tweede set speelden we goed, maar Dash was gewoon een klasse beter dan ons. We kwamen nog wel tot 14-15. Daarna kwamen we er niet meer aan te pas. We verloren deze set met 19-25.

In de derde set gingen we steeds beter spelen en bij 20-22 achter kregen we het voor elkaar om hier 24-23 van te maken, setpoint. Het dak van de sporthal ging er bijna af door de vele Bevers supporters die zich goed lieten horen. Helaas konden we het laatste punt niet maken en ging deze set verloren met 25-27.

Dan de vierde set winnen om zo toch nog een punt over te houden. In deze set lieten we een prima spel zien, goede aanvallen en een goede verdediging. Alleen was Dash beter, onze aanvallen werden verdedigd en slim uitgespeelt met korte tip ballen en geplaatste aanvallen.
Ook deze laatste set werd verloren met 20-25.

Dat we hier geen punten aan over hebben gehouden is niet dat wij niet goed hebben gespeeld maar Dash was de betere ploeg. Zaterdag 20 oktober mogen we het op nemen tegen Donitas dames 3 om 14.30 uur in de Struikhal te Groningen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.