cross country in bathmen

Het evenement vindt plaats in en rondom manege ’t Ruiterkamp. Onder leiding van parcoursbouwer Wim Denneboom zorgen leden en vrijwilligers van Rijvereniging Bathmen voor een afwisselend crossparcours in de bossen van Bathmen.  

Voorafgaand aan het crossparcours leggen de deelnemers een dressuurproef en een regulier springparcours af. Alleen de deelnemers die voor beide onderdelen voldoende punten behalen, mogen aan de start van de crosscountry verschijnen. Daarbij komen zij verschillende soorten hindernissen tegen: greppels, op- en afsprongen, dikke boomstammen, een klimboom en natuurlijk de waterbak. Die is en blijft traditiegetrouw de hindernis waar het publiek van de Bathmense cross samenkomt.

Er staan tentjes waar een kop koffie, een frisje of een biertje kan worden gekocht en ook een hamburger of een frietje hoort tot de mogelijkheden. De cross duurt beide dagen van 10.30 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.