carola van bemmelen opent raalte sugerchallenge

Gemiddeld krijgt een Nederlander maar liefst dertig suikerklontjes per dag binnen. En het wordt ook steeds duidelijker dat suiker en snelle koolhydraten niet gezond zijn. Om hier wat aan te doen, schreef Carola van Bemmelen een boek dat binnen mum van tijd een bestseller werd: ‘100% Suikervrij in 30 dagen’. Inmiddels zijn er van al haar zes boeken ruim 100.000 exemplaren verkocht en hebben meer dan 150.000 mensen hun eerste Sugarchallenge afgerond. Bij Curves geeft ze zaterdag 3 november om 10.00 uur de aftrap voor de Raalte Sugar Challenge. Iedereen die daar bij wil zijn, kan zich aanmelden via raalte@curves.nl. De toegang voor zowel leden als niet-leden is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.