burgemeester dadema bezoekt bewoners in week van de ontmoeting

Het kernteam van Heino organiseert ook dit jaar weer de gebakjesactie tijdens de Week van de ontmoeting. Het team daagt mensen uit om deze week op donderdag of vrijdag met een gebakje bij iemand op de koffie te gaan die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Erbij horen, gezien worden, ontmoeten op de meest simpele manier, iedereen heeft er behoefte aan. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam. Tijdens de Week van de Ontmoeting van 27 september tot en met 6 oktober wordt er aandacht gevraagd voor eenzaamheid.

Elke kern in de gemeente Raalte heeft een kernteam dat zich inzet om de leefbaarheid op het gebied van zorg en welzijn in het dorp te vergroten. Het kernteam kan meedenken met een initiatief of de uitvoering van een idee ondersteunen. In het kernteam zitten medewerkers van zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties en vaak ook inwoners uit het dorp of de wijk.

[tweetwidget type=”single” query=”1047768897087311873″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.