bouw nieuw kindcentrum de korenbloem van start

 “Een mooi voorbeeld voor onze kinderen naar de toekomst” volgens Rian Wolfs en Harry Marissink, directie van de Korenbloem. Bouwbedrijf Jansman uit Luttenberg zal het nieuwe kindcentrum aan de Jan van Arkelstraat realiseren. De sloop wordt uitgevoerd door Hoogeboom, ook een bedrijf uit Raalte en omgeving.
Rond de herfstvakantie zal gestart worden met de sloop van een deel van het gebouw. Het streven is om in het begin van 2019 met de bouw te beginnen en als ambitie is uitgesproken om het nieuwe gebouw voor kinderen van 0 tot 12 jaar begin 2020 op te leveren.Vervolgens zal de inrichting van het kindcentrum gebaseerd op de visie van The Leader in Me en de schoolomgeving plaatsvinden, waarna de officiële opening in de zomer van 2020 voltrokken worden. De schooldirectie is erg blij met het feit dat ze samen met kinderen, leerkrachten en ouders de zeven gewoonten van persoonlijk leiderschap in een prachtig nieuw gebouw kunnen uitdragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.