bites and business viert 1 jarig jubileum in het vechtdal

Bites & Business is een netwerkorganisatie voor ondernemende en enthousiaste vrouwen (zelfstandig of in loondienst), die tijdens de netwerkdiners op een ontspannen manier kennis met elkaar maken. Bites & Business Vechtdal is gericht op vrouwen uit het Vechtdal van Dalfsen tot Hardenberg, van Staphorst tot Lemelerveld.

Bites & Business is opgezet door Marijke Krabbenbos (1972). Ze begon in 2006 met zelfstandig ondernemen (IdeaCompany) en vond bij andere netwerkgroepen niet wat ze zocht. In 2007 organiseerde ze daarom een netwerkavond bij haar thuis in Amsterdam. Deze eerste avond leidde tot een tweede avond. Door de grote interesse verplaatsten de bijeenkomsten zich uiteindelijk naar restaurants en was het concept Bites & Business geboren.

Het jubileumdiner wordt gehouden bij De Koperen Hoogte en begint om 19.00 uur. De aanwezige vrouwen én de leden van Bites & Business Vechtdal krijgen de mogelijkheid een leuke attentie in de goodiebags te doen, die aan het einde van de avond uitgedeeld worden aan de dames. Zo gaat iedereen met een tas vol cadeautjes naar huis.

Meer informatie en opgeven voor de bijeenkomsten kan via de website staging2.bitesenbusiness.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.