benefietdiner special olympics bij de zwaan

Van 14 tot en met 21 maart strijden daar zevenduizend sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games. Team NL doet met 65 sporters mee. Vanuit Hera ’11-afdeling Savas gaan Bjorn, Maud, Jo-Ann en Meike de kleuren van Nederland vertegenwoordigen. Zij moeten naast de sportieve prestaties tijdens Special Olympics World Games ook een inspanning verrichten waarbij ze sponsorgelden inzamelen om zo de reis en het verblijf te kunnen bekostigen.

In samenwerking met Hotel de Zwaan in Raalte wordt er daarom een benefietdiner georganiseerd op donderdagavond 29 november. Bjorn, Maud, Jo-Ann en Meike gaan deze avond invullen als gastheer en gastvrouwen. De kosten voor het diner zijn 29,50 euro per persoon. Per diner gaat er 10 euro naar de sporters. Vooraf reserveren is wel nodig. Dat kan via Hotel de Zwaan, tel. 0572 363 738 of via mail info@hoteldezwaan.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.