bende van beuving met klap van de korenmolen in de belte

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met het koor Just4fun uit Nieuw-Heeten. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en met een Mick Jagger met ADHD. Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper. 

Kaarten zijn vanaf 5 november te bestellen bij Theo Grolleman (06-51583370) voor 18,50. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.