Home / archiefcentraal / bende van beuving in mfa de belte

bende van beuving in mfa de belte

‘Klap van de korenmolen’ is half concert en half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages en spontaniteit. Het geheel gaat over een postume Prins Bernard, die zich beklaagt over zijn troonopvolging, een borderlinedansende Keltische zanger, Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en Slikken’ en Mick Jagger met ADHD.

Op maandag 5 november is er van 18.30 tot 20.00 uur een speciale voorverkoopavond in De Belte. De entreeprijs bedraagt 18,50 euro inclusief koffie of thee. Na 5 november kan men kaarten bestellen bij Theo Grolleman, tel: 06-51583370.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.