bed and breakfast en dagbesteding aan schoonhetenseweg

Ter compensatie komt er een woning en een multifunctionele schuur voor de dagbesteding en de bed & breakfast. Bij de bestaande woning blijft een schuur van circa 625 m2 behouden. Hiervan is het asbest al verwijderd. Het ontwerpbestemmingsplan heeft inmiddels ter inzage gelegen. ProRail stuurde een zienswijze. De locatie ligt grenst aan het spoor. Het spoorbedrijf wil graag middels een onderzoek garanties zien dat de nieuwe gebouwen geen trillinghinder ondervinden. Dat is opgenomen in de regels van het bestemmingsplan.

De gemeenteraad is inmiddels akkoord gegaan met het plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.