Home / archiefcentraal / bakburen bakken taarten voor elkaar in salland

bakburen bakken taarten voor elkaar in salland

Ed van der Schaaf heeft in Heino het eerste bakblik gevuld met een heerlijke taart en overhandigd aan Ben Stenvert tijdens het kernteamoverleg. Ben was blij verrast om de taart te ontvangen en zal nu zelf in de keuken gaan staan om een taart voor een andere dorpsgenoot te bakken. Bij elk bakblik zit een boekje waarin een groet of recept geschreven kan worden voor de volgende bakker.

Ook met bakburen starten? Dat kan, neem contact op met Silke Schuurman via s.schuurman@wijz.nu of 06-41643398. Op de facebookpagina van de Kernteams gemeente Raalte worden foto’s geplaatst van de gebakken taarten in de gemeente.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.