bakburen bakken taarten voor elkaar in salland

Ed van der Schaaf heeft in Heino het eerste bakblik gevuld met een heerlijke taart en overhandigd aan Ben Stenvert tijdens het kernteamoverleg. Ben was blij verrast om de taart te ontvangen en zal nu zelf in de keuken gaan staan om een taart voor een andere dorpsgenoot te bakken. Bij elk bakblik zit een boekje waarin een groet of recept geschreven kan worden voor de volgende bakker.

Ook met bakburen starten? Dat kan, neem contact op met Silke Schuurman via s.schuurman@wijz.nu of 06-41643398. Op de facebookpagina van de Kernteams gemeente Raalte worden foto’s geplaatst van de gebakken taarten in de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.