aschwin lankwarden vertrekt als directeur sportbedrijf deventer

Aschwin Lankwarden: “Met veel plezier heb ik meer dan elf jaren binnen Sportbedrijf Deventer werkzaam mogen zijn. Het was geen makkelijke beslissing om dit bedrijf te verlaten. De KNZB is een prachtige sportbond. De organisatie maakt een transitie door en moet om gezond te blijven investeren in haar sporters en zwemveiligheid. Maar daarnaast moet de zwembond ook de ongebonden sporter en de vraag uit de markt gaan bedienen. Dat vergt een veranderende koers in denken en doen. Daar kan en wil ik heel graag aan bijdragen.’’

Aschwin Lankwarden heeft ruime ervaring in de zwemwereld. Na een jarenlange carrière als Regiomanager bij Sportfondsen Nederland, werd hij ruim elf jaar geleden directeur van Sportbedrijf Deventer. Daarnaast zijn hij en zijn gezin actieve waterpoloërs en was hij voorzitter van eredivisievereniging Schuurman BZC. Van 2014 tot 1 oktober 2018 maakte Lankwarden deel uit van het KNZB bestuur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.