Home / archiefcentraal / anv de ommer marke pleegt groot onderhoud in lemele

anv de ommer marke pleegt groot onderhoud in lemele

Bomen en struiken zijn afgezet zodat zij weer opnieuw kunnen uitlopen. De takken werden meteen versnipperd. De vorige keer dat de begroeiing werd bijgewerkt was alweer heel wat jaartjes geleden en de bomen en struiken waren tot wel acht meter hoogte uitgegroeid.

Het was prachtig weer en er werd hard gewerkt zodat aan het eind van de ochtend, het eiland kaal was en er welverdiend soep gegeten kon worden. De komende jaren zal ANV De Ommer Marke steeds weer gedeelten van de eigen grond aanpakken.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.