Home / archiefcentraal / anv de ommer marke pleegt groot onderhoud in lemele

anv de ommer marke pleegt groot onderhoud in lemele

Bomen en struiken zijn afgezet zodat zij weer opnieuw kunnen uitlopen. De takken werden meteen versnipperd. De vorige keer dat de begroeiing werd bijgewerkt was alweer heel wat jaartjes geleden en de bomen en struiken waren tot wel acht meter hoogte uitgegroeid.

Het was prachtig weer en er werd hard gewerkt zodat aan het eind van de ochtend, het eiland kaal was en er welverdiend soep gegeten kon worden. De komende jaren zal ANV De Ommer Marke steeds weer gedeelten van de eigen grond aanpakken.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.