Home / archiefcentraal / allerlaatste tentfeest in wesepe lijkt een blijvertje

allerlaatste tentfeest in wesepe lijkt een blijvertje

Foto: Tentfeesten.nl. 

Het feest begon vrijdag met een cabaretavond, die door een kleine tweehonderd mensen werd bezocht. “Het was zeer geslaagd en we hebben heel veel goede positieve reacties gehad.” Aan de pubquiz op zaterdagmiddag deden twintig teams van zeven tot acht personen mee en zaterdagavond werd het Allerlaatste Tentfeest afgesloten met een grote feestavond. “We schatten dat we zo’n acht- à negenhonderd mensen in de tent hadden”, vertelt Rob. “Of het Allerlaatste Tentfeest nu een echt blijvertje is? Dat is wel de bedoeling. Of we moeten er financieel dusdanig slecht uit zijn gesprongen dat het niet meer kan, maar daar gaan we niet vanuit!”

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.