aartsbisschop van utrecht komt naar raalte

Op donderdag 1 november, het hoogfeest van Allerheiligen, zal de aartsbisschop van Utrecht, kardinaal Eijk, naar de basiliek in Raalte komen. Om 18.30 uur zal hij voorgaan in het rozenkransgebed voor de vrede en aansluitend om 19.00 uur zal de kardinaal voorgaan in de Eucharistieviering geassisteerd door diaken Marc Brinkhuis. Het dames- en herenkoor zal samen zingen. Op dezelfde tijden zal pastoor Cornelissen die dag voorgaan in de St. Nicolaaskerk in Schalkhaar, pastor Nijland in de St. Willibrord in Boerhaar en pastor Verweij in de kerk van Heeten.

Een dag later is het Allerzielen. In bijna alle kerken van de parochie H. Kruis is er die dag om 19.00 uur een viering waarin heel bijzonder de overledenen van het afgelopen jaar worden herdacht. Op enkele plekken zal ook een bezoek worden gebracht aan het kerkhof, zoals op het kerkhof bij de Basiliek, met zegening van de graven. Ook in de kerken van Boskamp, Boerhaar, Wijhe en Lettele is die avond een viering. In Nieuw Heeten zal dit op zondagmorgen 4 november een Eucharistieviering zijn om 10.00 uur en in de St. Nicolaaskerk in Schalkhaar op die zondag om 16.30 uur. Ook beide keren met zegening van de graven. Iedereen is welkom om deze dagen mee te komen vieren en herdenken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.