14 oktober op zoek naar de mooiste paddenstoelen

Veel paddenstoelen leven van dood hout en afgevallen bladeren. Zij zetten deze weer om in waardevolle voedingsstoffen voor planten en bomen. Vooral in de herfst laten paddenstoelen zich goed zien. Ze komen in alle soorten, maten, kleuren en geuren voor. Voor de één moet je op de knieën en voor de ander hoef je alleen maar je neus te volgen.

De excursie duurt van 14.00 tot 16.00 uur en start bij de Informatieschuur op Erve de Pas in Haarle. Het advies is om stevige schoenen en warme kleding aan te trekken. Deelnemers wordt aangeraden om zichzelf achteraf ook te controleren op teken. In verband met beperkte groepsgrootte is het verstandig om vooraf online een ticket te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.