Home / archiefcentraal / zonnebloem bezoekt patienten deventer ziekenhuis

Ook dit jaar heeft de Zonnebloem regio Deventer met haar 11 afdelingen (Bathmen, Broekland, Deventer Noord, Oost, Zuid, Diepenveen, Heeten, Nieuw Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe en Schalkhaar) aandacht besteed aan haar zieke medemens. Op zondagmorgen 10 september zijn alle patiënten in het Deventer Ziekenhuis verrast met een kort bezoekje van een vrijwilliger van de Zonnebloem.

zonnebloem bezoekt patienten deventer ziekenhuis

Voor de kinderen was er een presentje en voor de volwassenen een plantje, een aandachtskaartje en een tekening gemaakt door kinderen van de drie basisscholen uit Bathmen, OBS De Dorpsschool, OBS De Rythmen en Basisschool Looschool. Dit alles is mogelijk gemaakt door ruim 30 vrijwilligers en Kwekerij “De Snipperling” uit Deventer. Daarnaast hebben alle lokale afdelingen de afgelopen tijd een bezoek gebracht aan de zieke mensen in de omgeving. Deze zieken ontvingen ook een attentie en een kaart. 

 

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.