Home / archiefcentraal / zgr hoofdsponsor 12 kilometerroute sw4d

ZGR is de komende drie jaar de trotse hoofdsponsor van de 12 kilometerroute van de Sallandse Wandelvierdaagse. De afstand, die dit jaar voor het eerst op het programma staat, biedt voornamelijk vitale ouderen de kans om deel te nemen aan het Sallandse wandelevenement, dat dit jaar van 23 tot en met 26 oktober zal plaatsvinden. En dat past precies in het straatje van ZGR.

zgr hoofdsponsor 12 kilometerroute sw4d

“Wij vinden immers niet dat ouder worden automatisch betekent dat je achter de geraniums gaat zitten. Een evenement als de Sallandse Wandelvierdaagse combineert de voor ZGR belangrijke speerpunten als groen, buiten, vitaliteit en welzijn en laat zien dat je ook op latere leeftijd, zowel letterlijk als figuurlijk, nog volop in beweging kunt zijn. En dat past precies bij onze visie van een gezonde oude dag”, aldus manager Klantsupport Jarno Kleine.

Zie verder www.sw4d.nl

Lees ook

OV-Inloopspreekuren en proefreizen in Salland

REGIO – De OV-ambassadeurs verzorgen de komende periode weer diverse inloopspreekuren in de regio. Senioren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.